VMBO - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs

Stichting Level Inn Ontdek je ware talent: Stage bij ons zonder werkdruk en met een thuisgevoel

Bij Level Inn ben jij de creatieve ster! Ontdek jouw eigen invulling tijdens onze stage. We luisteren naar jouw interesses en ideeën, en geven je de ruimte om ze tot leven te brengen. Als platform voor jong en oud biedt Level Inn eindeloze mogelijkheden. Van het ontwerpen en veranderen van de website tot het creëren van prachtige designs in Adobe-programma's. En als je van coderen met Java of Python houdt, kun je zelfs aan projecten werken. Bij Level Inn staat jouw plezier centraal! Je bepaalt zelf je werkdag, zonder werkdruk. Alles wordt op jouw tempo ingepland. Naast een leerzame stage bieden we een luisterend oor en een gezellige sfeer. Kom genieten van een stage waarin iedereen gelijk staat!

Naar wie zijn wij op zoek?

Bij ons is basiskennis en een passie voor leren essentieel. We waarderen ook creativiteit als een waardevolle vaardigheid tijdens jouw stage bij ons. Bij Level Inn moedigen we een nieuwsgierige mindset aan en bieden we een omgeving waarin je voortdurend kunt groeien. Kom je talenten ontplooien en ontdek nieuwe mogelijkheden bij ons!

Wat biedt het bedrijf?

Welkom bij ons, de ideale plek waar leren en plezier samenkomen! Bij ons voel je je direct thuis en is er ruimte voor gezelligheid en nieuwe ontdekkingen. Een positieve sfeer hangt altijd in de lucht. Samen brainstormen we over leuke projecten en ideeën voor jouw stage. Stap binnen en ervaar een geweldige en leerzame tijd bij ons!

Wat ga je leren?

  • - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs
  • VMBO - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs.

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder