Manager / ondernemer horeca

Havezathe Carpe Diem Stage allround hotel

Tijdens de stage gaat de stagaire afwisselende werkzaamheden uitvoeren. Denk hierbij aan administratieve werkzaamheden, planningen maken, gasten in en uitchecken, bedieningswerkzaamheden, banqueting (vergaderruimtes, bruiloften en andere evenementen). Kerntaak B1-K2: Geeft leiding en voert beheerstaken uit. B1-K2.W1: maakt een operationeel plan B1-K2.W1: plant en verdeelt de werkzaamheden B1-K2.W1: begroot financiƫn B1-K2.W1: bewaakt financiƫn B1-K2.W5: stuur medewerkers aan B1-K2-W6: Voert intern formele gesprekken

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken iemand gastvrij is en een passie heeft voor de horeca. Daarnaast ook collegiaal is en flexibel is ingesteld. Wij vinden creativiteit en oog voor detail belangrijk en ook is het handig om stressbestendig en oplossinggericht te zijn.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden: - Stagevergoeding in overleg - Fooiengeld - Reiskostenvergoeding - Erkend leerbedrijf - Vrije (weekend) dagen mogelijk in overleg - Werken in een gezellig team - Werken in een inspirerende omgeving - Na de stage mogelijkheden om te blijven werken

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder