Park Hyatt Vienna Food & Beverage Internship / Trainee
The Bank Brasserie & Bar: Working in the old cash hall? Welcoming international and local 'crème de la crème' as regular guests? Here, you're right in the heart of the house! Event Service: "Upgrading to the executive floor? Then you're in the right place with us. Because in the Event Service, you'll be working on the former bank director's floor. We call it the 'Bel Etage.' Your daily routine? Working beneath elaborately decorated coffered ceilings in gold." Café am Hof / Lounge: "Craving that famous Viennese coffeehouse feeling? Then Café am Hof is the place for you! The counter is stocked with delicious cakes, chocolates and pastry creations, lovingly prepared by Chef Patisserie Oliver Ivanschits' team.
Wat biedt het bedrijf?
FOR YOUR MIND Smooth Onboarding Person of contact all the time Experienced Trainer in your department Gain practical experience and insights into the department's operations Management insights FLEXIBILITY - you can shape this internship FOR YOUR WELLBEING Park Hyatt Vienna & Andaz Vienna Am Belvedere:50% on Food & Beverage Discounted Rates Inhouse Experience (1 Night, Drinks, 3 course Dinner, Spa) on us! Many additional benefits such as personal training, discounts, etc
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2 Checkt de gast in
- P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten