Manager / ondernemer horeca

Hotel Restaurant de Vossenberg

We zijn een veelzijdig bedrijf en gedurende je werkdag kan je dan ook vanalles doen. We hebben een goedlopend restaurant met (winter)terras waar je onze gasten zal ontvangen en voorzien van allerlei lekkere dranken en eten van de kaart. Zowel het bereiden van dranken als het uitserveren hoort hierbij. We willen dat onze gasten een fijn verblijf bij ons hebben en streven er daarom naar om de verwachting van de gast te overtreffen. Dit geldt niet alleen voor het restaurant maar ook voor ons hotel. Bij je dagelijkse werkzaamheden zou dus ook kunnen horen dat je hotelgasten in- en uitcheckt, hen van informatie voorziet en verder op een gastvrije en positieve manier bijdraagt aan een prettig verblijf. Om dit te bewerkstelligen, moet iedereen in het team zijn taken goed (kunnen) uitvoeren. Omdat jij de opleiding manager/ondernemer horeca doet, zijn we benieuwd naar Jouw bijdrage of inzichten hierbij!

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent gastvrij, staat open voor wat je bij ons kan leren en hardwerkend. We vinden het leuk als je onze gasten weet te verrassen door je persoonlijkheid aan tafel, of wellicht kan jij wel heel secuur onze dranken bereiden en daarmee de bar draaien. Daarnaast kijk je om je heen en ben je perceptief voor werk, je collega's en eventueel aansturing in het team.

Wat biedt het bedrijf?

Wanneer je na een periode van stage hebt laten zien dat je in ons team past (en wij bij jou), is er kans op een vaste aanstelling. Ook kom je in een jong en dynamisch team terecht waarin we met z'n allen hard werken, maar het ook erg gezellig vinden om na het werk even met elkaar bij te kletsen.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder