Golfbaan Schinkelshoek Leerling Zelfstandig Kok Gezocht!
Welke taken ga je uitvoeren? • Bereid de gerechten op de juiste manier en op tijd voor. • Volg vaste instructies met betrekking tot recepturen en presentatie. • Gebruik keukenapparatuur op een efficiënte en veilige wijze. • Houd de keuken netjes waar hygiëne voorop staat. • Helpen met het schoonmaken en organiseren van de keuken en apparatuur. • Je houdt je aan alle codes voor sanitaire voorzieningen en voedselproductie. Zijn er aanvullende taken? • Inkopen doen indien gevraagd. • Bijhouden van voedseltemperatuur. Hoe kan ik solliciteren? Stuur een e-mail met je CV naar michael@golfbaanschinkelshoek.nl!
Naar wie zijn wij op zoek?
Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging, een leuke job en wil je graag op een leuke en creatieve manier leren koken en zo alles van het vak leren ook als je totaal nog GEEN ERVARING hebt? Solliciteer dan snel, onze chef-kok Cor Rietveld staat te popelen om JOU het vak te leren! Je gaat bijvoorbeeld leren hoe je het beste de mise-en-place werkzaamheden kunt uitvoeren.
Wat biedt het bedrijf?
Wat bieden wij jou? Een groen, dynamische en sportieve werkomgeving, geen dag is hetzelfde bij ons en je werkt in een geweldig team! Bedrijfskleding. Mogelijkheid tot het gratis leren en beoefenen van de golfsport.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan