Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

Golfbaan Schinkelshoek Stagiaire horeca

-

Naar wie zijn wij op zoek?

Gastgerichtheid: is hoffelijk, voorkomend en welgemanierd naar anderen; vermijdt uitspraken als ‘nee, dat kan niet’ of ‘het is druk’ zonder uitleg; biedt ook ongevraagd extra service; onderzoekt hoe gasten adequaat en optimaal te helpen. Flexibiliteit: staat open voor veranderingen die anderen voorstellen; schakelt snel tussen verschillende werkzaamheden; accepteert dat werk door anderen of omstandigheden wordt bepaald. Inzet tonen: is bereid om alles aan te pakken; is niet tevreden met een gemiddelde prestatie; stopt pas als het werk klaar is; neemt verantwoordelijkheid voor het eigen werk. Oog voor detail / Nauwgezet: is grondig, controleert de eigen werkzaamheden; is ordelijk en werkt overzichtelijk, ook bij overdracht van werkzaamheden; werkt volgens vaste procedures, voert de nodige controles uit. Betrokkenheid: is trots op zijn bedrijf en de eigen bijdragen daarin; spreekt positief over zijn bedrijf; voelt zich prettig bij de waarden en normen van het bedrijf

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
  • P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

lees verder