Vakexpert voeding en voorlichting

Jumbo

Meewerken op de Ambachtelijke Slagerij, Ambachtelijke Broodafdeling en eigen broodjesmakerij en pizzamakerij.

Wat ga je leren?

  • Zorgdragen voor voedsel
  • B1-K1-W1 Draagt zorg voor de kwaliteit van het voedsel
  • B1-K1-W2 Draagt zorg voor voedselveiligheid
  • B1-K1-W3 Draagt zorg voor interne en externe informatie-uitwisseling
  • Begeleidt het gebruik van voedsel en voeding
  • P5-K1-W1 Oriënteert zich op de vraag van de klant
  • P5-K1-W2 Adviseert klant over gebruik van voedsel en voeding
  • P5-K1-W3 Presenteert voedingsinformatie
  • P5-K1-W4 Neemt deel aan projecten (onderzoek, evenementen, voorlichting, etc.)
  • P5-K1-W5 Ontwikkelt zichzelf op het gebied van voeding en voorlichting in de keten

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat

lees verder