Jumbo
Meewerken op de Ambachtelijke Slagerij, Ambachtelijke Broodafdeling en eigen broodjesmakerij en pizzamakerij.
Wat ga je leren?
- Zorgdragen voor voedsel
- B1-K1-W1 Draagt zorg voor de kwaliteit van het voedsel
- B1-K1-W2 Draagt zorg voor voedselveiligheid
- B1-K1-W3 Draagt zorg voor interne en externe informatie-uitwisseling
- Begeleidt het gebruik van voedsel en voeding
- P5-K1-W1 Oriënteert zich op de vraag van de klant
- P5-K1-W2 Adviseert klant over gebruik van voedsel en voeding
- P5-K1-W3 Presenteert voedingsinformatie
- P5-K1-W4 Neemt deel aan projecten (onderzoek, evenementen, voorlichting, etc.)
- P5-K1-W5 Ontwikkelt zichzelf op het gebied van voeding en voorlichting in de keten
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een mbo-certificaat
lees verder