Meewerkend horeca ondernemer

Turks specialiteiten restaurant de Sultan Enthousiaste leerling meewerkend horecaondernemer gezocht!

Als student in de bediening leer je bij ons alles over gastvrijheid. Je ontvangt gasten, neemt bestellingen op, serveert gerechten en drankjes, en zorgt ervoor dat alles soepel verloopt. Je begint de dag met het klaarmaken van het restaurant en werkt daarna samen met het team om gasten een topbeleving te geven. Je leert snel en efficiënt werken, goed communiceren en gasten op hun gemak stellen. Onder begeleiding van ervaren collega’s krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen in de horeca.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student beschikt over enthousiasme, heeft oog voor details, is sociaal en heeft een passie voor de horeca. Wij vinden het belangrijk dat iedere gast met een glimlach en een fijn gevoel ons bedrijf verlaat.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een gezellige en prettige werksfeer. Pas je goed binnen ons bedrijf? Dan heb je kans op een (bij)baan bij ons.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder