Anafora Wil jij werken als Manager/ondernemer horeca in een jong en bruisend team en dagelijks het verschil maken voor onze gasten in het restaurant en op onze evenementen? Dan hebben wij de perfecte match.
Gastvrijheid is jouw passie. Als Manager/ondernemer horeca ben je hét visitekaartje van Anafora. Het verzorgen van een onvergetelijke Anafora-beleving voor onze gasten is jouw doel. Je zorgt voor onze gasten vanaf het moment van binnenkomst en totdat zij weer tevreden naar huis gaan. Om dit te bereiken wordt je meegenomen in alles wat nodig is om te gasten te bedienen. Het gaat dan om de ontvangst, het voorbereiden en maken van drankjes, het bedienen en het afscheid. Dit is voornamelijk in ons à la carte restaurant, maar ook op onze banqueting partijen en evenementen, zoals bruiloften en zakelijke bijeenkomsten. Je bent een echte teamplayer die houdt van aanpakken. Daarnaast ben je stressbestendig, leergierig en doe je je werk met plezier.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zijn opzoek naar een leergierige student die: - erg gastvrij is en daarmee zorgt voor een glimlach bij onze gasten - oog voor detail heeft, zodat alles tot in de puntjes geregeld is - kan denken in creatieve oplossingen - die sociaal is aangelegd - een proactieve houding heeft - die de Nederlandse taal goed beheerst
Wat biedt het bedrijf?
Anafora staat voor 'samen iets vieren'. Wij vinden de sfeer en saamhorigheid binnen het team dan ook heel belangrijk. Het team is jong en dynamisch en daarbij zijn we erg flexibel. Bij ons kun je het horeca vak in de brede zin leren kennen. Zo zal je kennis maken met de à la carte werkzaamheden en onze werkzaamheden voor de erg diverse evenementen die bij ons worden georganiseerd. Er zijn binnen Anafora doorgroeimogelijkheden en mogelijkheden tot een vaste aanstelling.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
- Met uitzicht op een vaste baan