De Oude Stoep B.V. Leer voor Leidinggevende bediening bij Grand Café de Oude Stoep
De werkdagen zullen variërend zijn! Ene dag zal je bezig zijn op de voorgrond van het restaurant. Je loopt dan mee in de bediening, werkt met de kassa, neemt reserveringen aan, ontvangt gasten, adviseert gasten bij de menu en wijnkaart en veel meer! Ook zul je meekijken naar de zaken die gebeuren op de achtergrond, zoals sommige administratieve taken en het controleren van voorraden.
Naar wie zijn wij op zoek?
Jij bent leergierig en wil alle voorkomende werkzaamheden leren. Samen met jou gaan we, afhankelijk van wat voor soort stage je moet gaan lopen, doelen vaststellen! Dingen die jij wilt gaan leren. Wij hebben de leukste en beste leermeesters met de juiste kennis en dit ook met veel passie doen!
Wat biedt het bedrijf?
• Je gaat met collega’s het eiland verkennen op verschillende manieren, met een grote truck met volle snelheid over het strand, met een Rib over het water of met een tandem. • Één stapje naar buiten, en je ziet de zee! Dit is voor de komende weken jouw achtertuin; • Wat spieren bij kweken naast het werken, dit kan! Je krijgt korting bij de sportschool op Vlieland! • Managers die ook echt kennis hebben van hun vak, zij hebben hun leermeester certificaat waardoor zij jou veel nieuwe dingen kunnen leren! • Super leuke collega’s, die je na een paar weken gaat zien als een soort van Vlie-familie! • Daarnaast vinden wij het belangrijk dat wij met geheel Houter bedrijf één zijn, dit doen wij aan de hand van super leuke team opdrachten gedurende het seizoen! • Je gaat samen met je collega’s wonen in het gezelligste huis van Vlieland;
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1 Verzamelt informatie
- P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3 Selecteert dranken
- P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K3-W4 Begroot financiën
- P4-K3-W5 Bewaakt financiën
- P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan