Zelfstandig werkend bakker

Brood en Banketbakkerij Jan Schrieks ik word de beste bakker

niveau 3 zelfstandig bakker, je ben al zeer bewust wat het bakkersvak inhoud. je werkt in het team mee om de doelen van de dag te halen daarbij word je begeleid en mag je zelfstandig takken verrichten.

Naar wie zijn wij op zoek?

wat verwachten wij van een niveau 3 student. passie en enthousiasme voor het bakkersvak en de lust om door te willen leren naar de beste versie van je zelf. daarbij een leuke connectie met het team

Wat biedt het bedrijf?

een leuke en hechte groep collega's die bereid zijn nieuwe mensen op te leiden in een moderne bakkerij

Wat ga je leren?

  • Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W1 Plant de productie van bakkerijproducten
  • B1-K1-W2 Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
  • B1-K1-W3 Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
  • B1-K1-W5 Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
  • B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
  • B1-K1-W7 Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
  • B1-K1-W8 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
  • Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op
  • P2-K1-W1 Bestelt benodigde grondstoffen en producten
  • P2-K1-W2 Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
  • P2-K1-W3 Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes
  • Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur
  • P2-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • P2-K2-W2 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • P2-K2-W3 Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten

lees verder