Délifrance Vlissingen Kom jij bij ons werken en ervaring op doen ?
Startniveau vaardigheden leerling Minimaal benodigde vaardigheden: Vaktechnische vaardigheden 1. Je moet oog hebben voor hygiënisch werken, zoals het kunnen schoonmaken van een tafel 2. Je moet kunnen lopen met een (vol) dienblad (los van het hanteren van een bepaalde techniek) Beroepsvaardigheden 1. Je bent gastgericht, weet hoe een gast welkom kan worden geheten en zorgt voor een prettig verblijf 2. Je kan goed organiseren, neemt de bestelling op de juiste wijze aan, maakt de gerechten gereed in de juiste volgorde, organiseert zijn werk dus goed 3. Je weet hoe er met andere collega’s in teamverband moet worden samengewerkt, staat voor collega’s klaar bij grote drukte Sociale vaardigheden 1. Je bent in staat om goed te kunnen luisteren naar anderen en er ook naar te handelen 2. Je kan omgaan met kritiek én complimenten Persoonlijk kenmerk 1. Je hebt een enthousiaste houding en laat leergierigheid zien
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op