Zelfstandig werkend kok

De Belgische Loodsensocieteit Keuken zonder pakjes en zakjes

Werken in onze keuken betekend starten om half 12, vanaf 12 uur is onze keuken open. Afhankelijk van je kennis en kunde start je aan de koude kant. Je begint de dag met de mise en place, bestelling ontvangen, groenten snijden etc. De lunchbonnen komen binnen en je gaat gerechten opmaken, in onze keuken maken we alles zelf, dus na de lucng aan de slag met het maken van de boterkoek, wafels bakken, kroketten draaien, soep trekken en nog veel meer. Je draait het diner en na 20 uur worden er geen nieuwe gasten meer aangenomen. Je maakt de keuken schoon, zorgt dat alles klaar is en rond 21 uur (soms eerder, soms later) ben je klaar. Wij werken in een klein team, je zult dus meestal maar met nog 1 andere collega in de keuken staan. Je wordt goed begeleid. Je ontvangt het door de Horaca CAO bepaalde leerlingen salaris, krijgt 45 minuten pauze op een dag en we bieden je vrijheid jezelf te ontwikkelen op de voor jou interessante gebieden.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je hebt zin om je handen uit de mouwen te steken, bent je bewust van het feit dat er in een kleine organisatie ook van je wordt gevraagd om de afwas te doen en de keuken te poetsen. Je krijgt direct best wat op je bord, we verwachten dat als je iets niet weet, je het vraagt.

Wat biedt het bedrijf?

Een kleine organisatie met veel aandacht voor jou. Een keuken zonder pakjes en zakjes. Een prima werkplek met kers op de taart; uitzicht over de Westerschelde.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder