Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Central Park Voorburg Jong team zoekt leerling, join the club!

Als leerling start je de dag met mise en place maken voor het restaurant. Je zorgt dat de zalen evt. voor vergaderingen, lunch, diner worden opgedekt. Vervolgens verwelkom je onze gasten, begeleid ze naar tafel en verzorgt samen met je collega's de lunch/diner. Onze sommelier verzorgt de wijnen uit onze zeer uitgebreide wijnkaart, wil jij van hem leren dan staan wij daar voor open.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar leerlingen die gedreven zijn om gastvrijheid op het hoogste niveau na te streven. Onze gasten mag het aan niets ontbreken.

Wat biedt het bedrijf?

Het team van Central Park is als een familie. Aandacht voor onze gasten en personeelsleden staan hoog op de prioriteitenlijst. Wij doen er alles aan om je een mooie werkplek te bieden in een prachtig restaurant. Central Park is lid van de internationale keten Relais & Chateaux. Mocht je ambities hebben om na school in het buitenland te gaan werken dan biedt deze keten je legio mogelijkheden en is deze leerplaats een mooie opstap.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder