Legal, Insurance & HR Services Specialist

Steenvlinder B.V. HR- stage in een maatschappelijk gedreven, maar ook commercieel bedrijf!

Stage HR Assisteren van de HR adviseur met allerlei HR gerelateerde werkzaamheden: * Werving en selectie (correspondentie, afwijzingen, gesprekken inplannen voor leidinggevenden, schrijven vacatureteksten, plaatsen op websites) * bijhouden HR mailbox * Assisteren met salarisadministratie/projectadministratie * aanleveren van management informatie uit het personeelssysteem * Maken van arbeidsovereenkomsten * input voor nieuw personeelsreglement * schrijven van werkbeschrijvingen * schrijven van HR gerelateerde artikelen ter publicatie op intranet * meedenken aan het verhogen van werkgeluk/werkbalans van de collega's * mogelijkheid tot schrijven van scriptie/stageverslag

Naar wie zijn wij op zoek?

Een enthousiaste stagiair, die leergierig is en bereid is de handen uit de mouwen te steken. Het is echt een meewerkstage, waarbij je eigen taken krijgt. In verband met het parttime dienstverband van de HR Adviseur (3 dagen- ma, di, do) zal de stagiair ook minimaal 1 dag per week zelfstandig moeten werken of op een afdeling (bijvoorbeeld Huurteam) meewerken. Voorkeur is wel een 3e jaars of 4e jaars met al eerdere stage ervaring. Steenvlinder is een maatschappelijk vastgoedontwikkelingsbedrijf, met ongeveer 55 medewerkers in dienst. Naast projectontwikkeling en transformaties, staan wij ook burgers bij in de strijd tegen huurmistanden in onze Huurteams en helpen we VvE's met funderingsherstelprojecten. Steenvlinder zit op 2 locaties, te weten Rotterdam en Voorburg. Er zal ook elke week op beide locaties worden gewerkt om zoveel mogelijk collega's te zien en in staat te stellen vragen te kunnen stellen aan HR.

Wat biedt het bedrijf?

HR-adviseur heeft meer dan 15 jaar ervaring in HR, dus kan je veel bijbrengen over HR, verzuim, werving&selectie en andere zaken. Steenvlinder is een jong bedrijf, dus er moet nog veel bepaald, bedacht en uitgewerkt worden.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Ondersteunt bij juridische en HR adviestrajecten
  • P5-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P5-K1-W2 Ondersteunt juridische of hr aanvragen en opdrachten
  • P5-K1-W3 Stelt standaarddocumenten op of vult ze in

lees verder