Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

Heren 52 Werken en leren in een jong en dynamisch team!

Je werkt in een allround team van jonge mensen. Onze medewerkers werken zowel in de keuken als in het restaurantgedeelte. De medewerkers ervaring dit als zeer prettig. Zo kunnen ze hun kennis verder uitbreiden. En zich goed ontwikkelen en echt doen wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn. De student leert bij ons, samenwerken, communiceren en vak-technieken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij verwachten van de leerling dat hij/zij dit vak kiest vanuit liefde voor het vak. Dat hij/zij bereid is tot het leren van kennis en vaardigheden. Wij verwachten dat de leerling na het eerste leerjaar beschikt over de basiskennis van het maken van mise-en-place, het in kunnen richten van hun werkplek, kennis heeft van hygiënisch werken, kennis heeft van het toepassen van de materialen en gereedschappen, kennis heeft over allergenen en kennis hoe gasten te ontvangen. Daarnaast is flexibiliteit, oog voor details en creativiteit en pré.

Wat biedt het bedrijf?

Sinds augustus 2016 is Heren 52 een begrip in Voorhout. In onze brasserie wordt veel gewerkt met ambachtelijke producten. Heren 52 werkt nauw samen met diverse lokale ondernemers. Kwaliteit staat bij ons zeer hoog in het vaandel. Wij gebruiken uitsluitend verse producten voor het vervaardigen van onze gerechten. Onze menukaart, die ieder seizoen anders is, vindt je kleine gerechten, uitgebreide lunchgerechten, high tea, high wine, high beer en heerlijke hapjes voor bij de borrel. Buiten openingstijden bieden wij de mogelijkheid voor het vieren van een feestje, borrels of besloten diners. Heren 52 richt zich op diverse soorten gasten. In april en mei zijn er veel toeristen die komen genieten van de bollenvelden. In de maanden juni tot en met augustus zijn er veel dagjes mensen die gebruik maken van de vele fietsverbindingen in de streek en onderweg zijn naar het strand. Het gehele jaar door komen zowel jonge als oudere gasten naar Heren 52.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
  • P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder