Marketing & Communication Specialist

Studio POS Medewerker marketing en communicatie voor interieurstyling bureau die zeer actief is op social media

We are looking for you! Studio POS is op zoek naar een stagiair voor de afdeling communicatie, waaronder onder andere social media en vormgeving onder vallen. Studio POS zit in een groeiende fase en al onze kanalen dienen van we van content voorzien. Hierdoor heb jij als stagiair een onmisbare functie. Ben je op zoek naar een dynamische en uitdagende stage, waarbij je je op verschillende vlakken zoals creativiteit en organisatie vermogen kunt ontwikkelen? Laat dan iets van je horen!

Naar wie zijn wij op zoek?

We zijn op zoek naar een student met HBO werk- en denkniveau die een opleiding volgt in de richting van communicatie, media en communicatie of een andere relevante (creatieve) studie. Je bent ambitieus, creatief en weet van aanpakken. Je hebt enorme affiniteit met social media en weet als geen ander hoe je een goede post creƫert. Daarbij is jouw Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk uitmuntend.

Wat biedt het bedrijf?

Als stagiaire van Studio POS ben je direct lid van de familie. Wij houden van openheid en eerlijkheid, werken hard en vieren onze successen met elkaar. Work Hard, Play Hard is ons motto! Wij vinden jouw mening, input en wensen erg belangrijk en geloven in groei wanneer iedereen op zijn best is en zich ook zo voelt. Daarom krijg je bij ons genoeg ruimte om je binnen je stage te ontwikkelen. Zo zijn de stage uren, dagen en tijden altijd in overleg. Je krijgt de kans om bij de kern van een bedrijf te zitten en op management niveau mee te kijken en mee te denken. Het team staat klaar om je te helpen bij je taken en kijkt er naar uit jou te zien groeien!

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder