Zelfstandig werkend kok

Valk Exclusief I Hotel De Gouden Leeuw Leerling Zelfstandig werkend Kok

Jouw nieuwe collega’s staan te trappelen om jou de kneepjes van het vak te leren! Met jouw talenten ga je de koks ondersteunen met de voorbereidingen en bereidingen van gerechten. Einde van je dienst? Dan zorg je er samen met je collega’s voor dat je werkplek weer spic en span is. Tijdens je stage bij ons hotel kan je verwachten dat je zowel zelfstandig als in teamverband gaat werken. Wij willen je alles leren, als jij ook wilt natuurlijk! Van de HACCP-regels tot het zelfstandig bereiden van een perfect gebakken tournedos…

Naar wie zijn wij op zoek?

Jouw recept + Je bent een smaakmaker; + Gastvrijheid, focus en doorpakken klinken jou als muziek in de oren; + Je bent iemand die niet bang is om de handjes flink te laten wapperen; + Je hebt teamgevoel, ook in de weekenden en op feestdagen leg je samen met je collega’s de gasten in de watten.

Wat biedt het bedrijf?

Alles is mogelijk, als je maar wilt. En wij willen jou! Dus wij bieden: + Geld! Hoeveel? Conform de markt en passend bij je functie en ervaring; + Flexibel rooster en werktijden; + De mogelijkheid om heel veel te leren; + De mogelijkheid om door te groeien binnen ons mooie concern; + Voor € 75,- overnachten bij alle Valk Exclusief hotels; + Korting op je sportabonnement.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder