Valk Exclusief I Hotel De Gouden Leeuw Leidinggevende Gastheer/Gastvrouw bediening
Wat ga je doen? - Wat verwachten we van jou? - Hoe ziet je dag eruit? Leidinggevende bediening is een uitdagende baan waarin je de rechterhand bent van onze restaurant manager. Je hebt zelf veel verantwoordelijkheid: bijvoorbeeld bij het openen of sluiten van het restaurant. Daarnaast stuur je een team van ongeveer 10 tot 25 werknemers aan en als dat nodig is spring je zelf bij om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Zijn er klachten of problemen? Jij lost ze met een glimlach op! HACCP? Onder controle! Omdat je de vraagbaak bent van het personeel en onze gasten, bezit je een uitgebreide kennis over producten en wijnen. Je vindt het leuk om je kennis te delen en zo ook je team te blijven verbeteren. Je hebt een echte voorbeeld functie en laat dus iedere dag opnieuw het beste van jezelf zien. Organisatorische skills? Geen probleem, want jij coördineert de werkzaamheden in de hotelbar, het restaurant, de 12 multifunctionele zalen en bij het live cookingrestaurant
Naar wie zijn wij op zoek?
+ Je bent representatief, enthousiast, proactief, gastvrij en hebt een positieve instelling + Je bent flexibel en hebt een 24/7 mentaliteit, ook op zon- en feestdagen! + Jij bent communicatief sterk, zowel in woord als geschrift + In iedere situatie ben jij degene die de rust en het overzicht bewaard + Jij weet je personeel op een motiverende manier aan te sturen en haalt het beste uit iedere medewerker, elke werkdag opnieuw + Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend
Wat biedt het bedrijf?
Alles is mogelijk, als je maar wilt. En wij willen jou! Dus wij bieden: + Geld! Hoeveel? Conform de markt en passend bij je functie en ervaring. + Flexibel rooster en werktijden + De mogelijkheid om heel veel te leren + De mogelijkheid om door te groeien binnen ons mooie concern + Voor € 75,- overnachten bij alle Valk Exclusief hotels + Korting op je sportabonnement,
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1 Verzamelt informatie
- P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3 Selecteert dranken
- P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K3-W4 Begroot financiën
- P4-K3-W5 Bewaakt financiën
- P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat