Catharina van Maurick Stagiaire keukenhulp
Samen met ons keukenteam draag je bij aan het foodconcept van Kasteel Maurick. Je komt terecht in een jong en gedreven team dat leergierig is. Jouw taken zijn onder andere: - Bereiden, klaarmaken en doorgeven van de mise en place van culinair hoogwaardige gerechten - Mede ontwikkelen van nieuwe producten - Waarborgen, verbeteren en continueren van kwaliteit - Zorgen voor een schone werkomgeving
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij verwachten van jou, dat je: - opleiding diploma Horeca Assistent volgt - minimaal 1 jaar ervaring hebt in een restaurant - passie en ambitie hebt met jouw vak - gevoel voor ambacht hebt - wil blijven ontwikkelen - flexibel inzetbaar bent
Wat biedt het bedrijf?
Waarderend leidinggeven, erkenning, een ontzettende speciale werkplek en een werksfeer met een fijn familiegevoel is wat je kunt verwachten wanneer je onderdeel bent van het Kasteel Maurick team. Wij bieden jou naast een leuk salaris, goede reiskostenvergoeding, workshops en mogelijkheden om jezelf verder te ontplooien. Je komt terecht in een jong en gedreven team die leergierig en altijd gepassioneerd is. We hebben 1x per jaar een 2-daags uitje met het hele team en uiteraard mag de legendarische nieuwjaarsborrel niet ontbreken in dit rijtje.
Wat ga je leren?
- Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
- B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
- B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
- B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
- Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
- P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
- P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
- P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
- P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon