Leidinggevende keuken

IJzeren Man Groep BV. Leerling leidinggevende keuken IJzeren Man Vught

Bij IJM kan je zelf gaan ontdekken welke keuken het beste bij je past. We beschikken over 3 verschillende keukens met elk hun eigen focusgebied. We gaan je alles leren over hoe je een keukenteam begeleidt en aanstuurt. Hoe krijg je iedereen gemotiveerd en enthousiast? Strandhuys - Als zelfstandig werkend kok en ondersteuning in de keuken werk je nauw samen met het keukenteam en zorg je er samen voor dat de gerechten zo goed en snel mogelijk klaargemaakt worden. Bij het Strandhuys serveren we gerechten zoals een steak tartaar, tournedos en zeewolf. Strandpaviljoen - In het Strandpaviljoen betreft het koken voor grotere gezelschappen, voorbereiden van lunches, buffetten, live bereidingen op de barbecue en dergelijke werkzaamheden. Madame Zita - Dit gloednieuwe familierestaurant staat bekend om de streetfood gerechten, heerlijke pizza's, malse hele kippen en spareribs.

Naar wie zijn wij op zoek?

We zijn op zoek naar studenten die natuurlijke leiders zijn, nieuwe informatie in zich opnemen als een spons en open staan voor feedback. Uiteraard heb jij een passie voor koken.

Wat biedt het bedrijf?

Bij IJM ben je verzekerd van een fijne werkplek, je werkt in ruime keukens met de nieuwste apparatuur. Daarnaast kom je te werken in een gevarieerd team qua leeftijd en ervaring. IJM is een dynamisch bedrijf waar geen dag hetzelfde is.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
  • P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W3 Begroot financiën
  • P4-K2-W4 Bewaakt financiën
  • P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder