Meewerkend horeca ondernemer

Lavinia, Charlie's breaud boutique Werken bij de leukste broodjeszaak van Vught en omstreken.

De student of werknemer gaat verschillende taken bij ons krijgen. We zijn een leuke broodjeszaak en verzorgen dus dagelijks ontbijt en lunch van ons klanten. Je leert bestellingen op te nemen telefonisch en via het bestelsysteem. Je pakt de bestelling in en zorgt dat deze bij de klant komen ( ze kunnen bij ons in de lunchroom zitten, afhalen voor take away en laten bezorgen. Je leert drankjes voor de gasten te maken. Je leert omgaan met het kassa systeem en rekent ook met de gasten af. Ook zit er een ijssalon naast die heel het jaar geopend is en hebben we daar ook verschillende werkzaamheden voor.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij vinden het fijn als je een sociaal, leergierig en vriendelijk bent. Je houd van hard werken en vind het leuk om samen in een team te werken.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden jou een mooi salaris, doorgroeimogelijkheden tot een vaste baan, fijn en een hecht team en je leert van dichtbij hoe je een zaak runt.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder