AV-specialist

The Best You Can Be Academy Ben jij die creatieve, enthousiaste AV-stagiair die klaar is om zowel professioneel als persoonlijk te groeien?

We gaan samen zorgen voor meer online zichbaarheid van de Academy door middel van AV producties. Je wordt onderdeel van een klein, dynamisch team waar je intensieve begeleiding krijgt en volop leermogelijkheden hebt. Je werkt elke week aan het opnemen en bewerken van twee podcasts, zowel audio als video. Je leert werken met geavanceerde video AI-tools om fragmenten te maken en te schakelen, waarna je de resultaten inplant en publiceert op social media. Bij live evenementen ben jij de persoon die de masterclasses en andere gebeurtenissen vastlegt met een multicam-opstelling, waardoor je waardevolle ervaring opdoet in live event productie. Bovendien ga je leren live te schakelen. Daarnaast krijg je de kans om interviews met klanten op te nemen middels ENG-producties. Ook maak je gebruik van AI-tools voor tekstverwerking, waardoor je leert hoe technologie het productieproces kan verbeteren en versnellen. We staan ook open voor creatieve ideeën.

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben jij die goedlachse persoon die onze academy helpt groeien door middel van online zichtbaarheid, bijvoorbeeld met onze Gelukkig Gezond Ondernemen podcast (beeld & geluid) maar ook met AV-producties bij onze evenementen en het interviewen van klanten? Wij zijn op zoek naar een representatieve stagiair die zichzelf wil ontwikkelen en interesse heeft in persoonlijke groei. Bij ons draait het niet om een 9-5 mentaliteit, maar om flexibiliteit en passie voor wat je doet. Je bent sociaal vaardig, houdt van samenwerken in een klein team en neemt graag je verantwoordelijkheid. Wij waarderen jouw ideeën en inzet en bieden je een veilige omgeving waar je creatief kunt zijn en kunt groeien. Je hebt een passie voor audiovisuele producties en wilt jezelf hierin verder ontwikkelen. Word jij enthousiast van deze uitdaging en voel je je aangesproken door deze beschrijving? Laat van je horen en kom ons team versterken!

Wat biedt het bedrijf?

Wat hebben we te bieden? * Betrokkenheid: Je werkt in een team waar jouw inzet echt wordt gewaardeerd. * Persoonlijke groei: Mogelijkheid om te groeien als persoonlijkheid en authentiek jezelf te zijn. Je leert jezelf beter kennen (onze podcast heet niet voor niets Gelukkig Gezond). * Meedenken: Je ideeën en inbreng worden serieus genomen en gewaardeerd. * Professionele ontwikkeling: Ontwikkeling van vaardigheden die relevant zijn voor je toekomstige carrière. * Feedback en Mentorship: Regelmatige feedback en begeleiding van ervaren professionals. * Flexibiliteit: Een flexibele werkomgeving

Wat ga je leren?

  • Realiseert de AV-productie
  • B1-K1-W1 Bereidt de opnames voor de AV-productie voor
  • B1-K1-W2 Maakt opnames voor de AV-productie
  • B1-K1-W3 Bewerkt de AV-bestanden
  • B1-K1-W4 Levert de AV-(deel)productie op
  • B1-K1-W5 Werkt samen ten behoeve van de AV-productie
  • Positioneert en profileert zich in de markt
  • B1-K2-W1 Maakt een persoonlijk AV-portfolio
  • B1-K2-W2 Participeert in het relevante AV-netwerk
  • Ontwikkelt (een deel van) het AV-concept of levert er een bijdrage aan
  • P4-K1-W1 Bepaalt doelgroep, doel en strategie van de AV-productie
  • P4-K1-W2 Maakt het AV-(deel)concept of levert input

lees verder