Logistiek medewerker

A&K Groep Stage Logistiek Medewerker: Ontdek E-commerce bij Dailyprice.nl

Bij Dailyprice.nl in Waalwijk duik je als stagiair Logistiek Medewerker direct in de wereld van e-commerce. Je begint de dag met het uitpakken en controleren van nieuwe leveringen, gevolgd door het verzamelen van producten voor online bestellingen. In de middag pak je deze bestellingen in en maak je ze verzendklaar. Een belangrijk onderdeel van je taken is ook het controleren van retouren, waarbij je de staat van teruggestuurde producten beoordeelt. Je leert over de logistiek achter een webshop, werkt samen in een team, en ontwikkelt probleemoplossende vaardigheden. Deze stage bij Dailyprice biedt je een praktijkgerichte ervaring in e-commerce.

Naar wie zijn wij op zoek?

1. Aandacht voor Detail: Nauwkeurigheid bij het controleren van leveringen, bestellingen en retouren. 2. Organisatorisch Vermogen: Efficiënt beheren van taken zoals het picken van orders, inpakken, en het verwerken van retouren. 3. Teamwerk: Goed kunnen samenwerken met collega’s om dagelijkse doelen te bereiken. 4. Probleemoplossend Vermogen: Vlot kunnen omgaan met onverwachte situaties of problemen met bestellingen. 5. Basis Computerkennis: Omgaan met logistieke software voor het verwerken van bestellingen en retouren. 6. Communicatieve Vaardigheden: Duidelijk communiceren met teamleden en leidinggevenden. 7. Fysieke Fitheid: In staat zijn fysieke taken uit te voeren, zoals het tillen van dozen en langere tijd staan. 8. Flexibiliteit: Aanpassen aan wisselende taken en werkdruk. Deze vaardigheden helpen de stagiair succesvol bij te dragen aan de logistieke processen binnen de webshop en bieden een leerzame ervaring.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een stagevergoeding aan, vergoeding is afhankelijk van het aantal dagen je aan het werk bent. Verder bieden wij Begeleiding en Feedback aan: Regelmatige begeleiding en constructieve feedback van ervaren professionals, gericht op persoonlijke en professionele groei. Inzicht in E-commerce: Diepgaand begrip van hoe een webshop functioneert, van inkoop tot klanttevredenheid. Werkethiek en Discipline: Leren over het belang van punctualiteit, verantwoordelijkheid en het onderhouden van een professionele werkhouding. Mogelijkheid tot Vaste Aanstelling: Voor uitblinkende stagiairs kan er een kans zijn op een vaste aanstelling binnen het bedrijf na succesvolle afronding van de stage.

Wat ga je leren?

  • Goederen/producten ontvangen en opslaan
  • B1-K1-W1 Lost en controleert goederen/producten
  • B1-K1-W2 Voert goederen/producten in het systeem in en slaat de goederen/producten op
  • Orders verzamelen en goederen/producten bewerken
  • B1-K2-W1 Verzamelt en controleert orders
  • B1-K2-W2 Voert VAL-activiteiten uit
  • B1-K2-W3 Draagt zorg voor (voorraad-)administratieve processen
  • B1-K2-W4 Rondt het verzamelen van orders af
  • Goederen/producten verzenden
  • B1-K3-W1 Maakt goederen/producten verzendklaar
  • B1-K3-W2 Rondt het verzendklaar maken van goederen/producten af en laadt goederen/producten

lees verder