Gespecialiseerd kok

Haven 12 B.V. Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan in de keuken bij Haven12? Zoek dan niet verder, want wij zoeken jou!

MEDEWERKER KEUKEN - FULL TIME Ben jij een food lover en een echte sociale HELD, maar vooral ook een team player? Kom dan het enthousiaste team bij Haven 12 versterken. Wij zijn op zoek naar medewerkers voor in de keuken die geen genoeg krijgen van echt lekker eten en drinken in combinatie met een top sfeer! Haven12 is te vinden aan de oude haven van Waalwijk. WIE BEN JIJ? Je neemt graag het voortouw en bent een natuurlijk leider Je hebt een ‘hands on’ mentaliteit en bent stressbestendig Gastvrijheid is voor jou vanzelfsprekend Je houdt van wereld keuken gerechten en producten Je kunt goed het overzicht bewaren en hebt een helikopterview Je communiceert makkelijk en geeft opbouwende kritiek WAT BIEDEN WIJ? Een uitdagende en leerzame baan met goede arbeidsvoorwaarden Samenwerken met een familie team Super uitjes en initiatieven voor je gehele team Gratis personeelsmaaltijd Uitstekende groeimogelijkheden

Naar wie zijn wij op zoek?

De student beschikt over oog voor details, goeie smaken en vernieuwende combinaties, keuken termen.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
  • P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
  • P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
  • P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder