Mediavormgever

vanHaren Schoenen B.V. (hoofdkantoor) Ben je het liefst de hele dag bezig met grafisch vormgeven en ben je altijd op de hoogte van de nieuwste fashion trends?

Tijdens jouw stage werk je mee op de afdeling Marketing, de meest creatieve afdeling binnen het bedrijf. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en mag aan alle uitingen meewerken. Denk bijvoorbeeld aan online banners voor op de website, social media en voor op de schermen in de winkel. Ook drukwerk zoals posters, flyers, folders en kaartjes mag jij mee ontwerpen. Geen dag is hetzelfde, zo mag je ook mee naar fotoshoots om een kijkje achter de schermen te nemen! Als stagiair(e) ondersteun je de Art Director met campagne doorvertalingen in verschillende design programma’s. Hierbij zorg je ervoor dat onze huisstijl overal in terugkomt bij alles wat je ontwerpt en heb je een zeer goed gevoel voor vormgeving. Ook kan je goed samenwerken met anderen en ben je niet bang om vragen te stellen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Momenteel volg je een opleiding richting media, communicatie, design, of een andere relevante opleiding. Je hebt ervaring met Adobe Creative Cloud (Photoshop, InDesign en Illustrator) en hebt affiniteit met –en kennis van (de nieuwste ontwikkelingen op) designing. Je bent sociaal en staat bij andere bekend als een harde werker. Ook ben je een stressbestendig persoon en ben je niet bang om verantwoordelijkheid te hebben. Je toont initiatief en wil ook echt iets bijdrage aan het bedrijf.

Wat biedt het bedrijf?

Tijdens je stage leer je zoveel op het gebied van ontwerpen dat als je hier de deur uitloopt je klaar bent om te gaan werken binnen het vakgebied. Je werkt minimaal 3 dagen in de week mee in het team, uiteraard krijg jij ook voldoende de tijd om te werken aan een eventuele stageopdracht. Ons Support Office in Waalwijk is gemakkelijk per auto te bereiken. Je krijgt uiteraard een warm welkom binnen je team en jouw stagebegeleider helpt jou op weg binnen jouw taken en verantwoordelijkheden. Afhankelijk van het aantal uur dat je bij ons komt stagelopen, krijg je een passende stagevergoeding. Op basis van 38-urige stageweek krijg je bruto per maand bij een MBO opleiding €350,-. Leuke (financiële) extra’s: reiskostenvergoeding, korting op jouw zorgverzekering, korting op sportscholen, ontwikkelmogelijkheden via onze online leerschool én natuurlijk personeelskorting op alle artikelen bij vanHaren en SNIPES.

Wat ga je leren?

  • Ontwikkelt crossmediale (vormgeef)oplossingen
  • B1-K1-W1 Onderzoekt data/gegevens en vormt zich gaandeweg een beeld van de context
  • B1-K1-W2 Formuleert de voorlopige en definitieve mediavraag van de klant
  • B1-K1-W3 Voert de dialoog over duiding en vertaling van de input
  • B1-K1-W4 Informeert en betrekt belanghebbenden op verschillende momenten in het crossmediale ontwikkeltraject
  • B1-K1-W5 Maakt prototypes voor de vormgeving van crossmediale toepassingen in verschillende fasen van het ontwikkelproces
  • B1-K1-W6 Realiseert de vormgeving voor crossmediale toepassingen
  • B1-K1-W7 Voert projectmatige werkzaamheden uit
  • Positioneert en profileert zich in de markt
  • B1-K2-W1 Maakt een persoonlijk portfolio
  • B1-K2-W2 Participeert in relevant netwerk (communicatief en commercieel)

lees verder