Manager / ondernemer horeca

Restaurant De Landerij Kom ervaring doen bij de Landerij

Opnemen van Bestellingen: Klanten begroeten en naar hun tafel begeleiden. Het opnemen van drank- en eetbestellingen nauwkeurig noteren. Adviseren over menu-opties en speciale gerechten. Serveren van Gerechten en Dranken: Dranken en gerechten naar de juiste tafels brengen. Controleren of de bestelling correct en compleet is. Bijvullen van drankjes en zorgen dat klanten niets tekortkomen. Voorbereiden en Onderhouden van de Werkruimte: Tafels dekken en afruimen. Zorgen voor schone en goed georganiseerde werkruimtes, zoals de bar en de keuken. Voorraad van benodigdheden aanvullen, zoals servetten, bestek en glaswerk. Klantinteractie en -service: Klanten op een vriendelijke en professionele manier helpen. Vragen van klanten beantwoorden en zorgen voor een aangename eetervaring. Eventuele klachten of problemen van klanten behandelen of doorgeven aan een leidinggevende. Betalingen Verwerken: Rekening opmaken en aan klanten presenteren.

Naar wie zijn wij op zoek?

Communicatieve Vaardigheden: Verbaal: Effectief communiceren met klanten en collega's, duidelijke instructies geven en klantvragen beantwoorden. Non-verbaal: Lichaamstaal en gezichtsuitdrukkingen gebruiken om vriendelijkheid en attentie te tonen. Klantgerichtheid: Klanttevredenheid vooropstellen en streven naar een uitstekende service. Inlevingsvermogen tonen en adequaat reageren op de behoeften en wensen van klanten. Teamwerk: Samenwerken met collega's om een soepele en efficiƫnte bediening te garanderen. Flexibel zijn en helpen waar nodig, bijvoorbeeld bij drukte of onverwachte situaties.

Wat biedt het bedrijf?

Klein team met veel persoonlijke aandacht waardoor je snel kunt groeien.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder