Fletcher Hotel De Wageningsche Berg Als grootste hotelketen van Nederland zetten wij ons elke dag in om onze gasten te voorzien van een onvergetelijk verblijf.
• Jij ondersteunt het keukenteam. Toekomstig keukenwonder. • Jij helpt bij het bereiden van gerechten. Zo kan je jezelf snel ontwikkelen. • Jij zorgt voor de uitgifte van gerechten. Ideaal voor de ultieme gastbeleving. • Jij houdt de voorraad en bestellingen bij.
Naar wie zijn wij op zoek?
Jij hebt al kennis van HACCP. Lekker bezig! • Jij houdt van variatie. Je geniet van de diverse werkzaamheden en staat open voor verschillende werktijden. • Jij wacht niet af, maar onderneemt zelf actie. Lekker actief bezig. • jij weet wat je wilt en wij helpen jou veder ontwikkelen
Wat biedt het bedrijf?
Een fijne vergoeding. • Ruimte om te verdiepen in zelf opgemaakte praktijkopdrachten. • Twee gratis overnachtingen in een Fletcher hotel na jouw indiensttreding. Ideaal voor een lekker weekendje weg! • Écht de leukste collega’s. • Volop doorgroeimogelijkheden Flexibele werktijden- en dagen. • Een strippenkaart met voordelen in overvloed, waaronder korting in alle Fletcher hotels of de nieuwste producten. Ook voor je vrienden en familie
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
- P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
- P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
- P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
- P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
- Met uitzicht op een vaste baan