Zelfstandig werkend kok

van Veen Leerbaan beschikbaar voor een zelfstandige werkende kok (BBL) bij van Veen in Wassenaar!

Restaurant van Veen is 1 mei 2021 gestart en vormt in 2022 het bruisende horeca middelpunt van Wassenaar. Iedereen is welkom bij van Veen : Jong en oud, winkelend publiek, zakenlui, scholieren, studenten en toeristen. Tobias Jansen is de chef van restaurant van Veen. Vol passie en met veel plezier zorgt hij samen met Rick Thome (Sous Chef) voor een culinaire totaalbeleving op hoog niveau. Tobias is altijd zoekende naar nieuwe smaakcombinaties en deelt graag zijn kennis om het totale team te enthousiasmeren. De menukaart is Frans georiënteerd met invloeden uit Azië en het Midden Oosten. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en leergierige zelfstandige werkende kok in opleiding. We bereiden voornamelijk de producten op de kaart zelf. Kom jij ons team versterken? Neem dan snel contact met ons op! De stageplekken bij van Veen zijn schaars en gewild!

Naar wie zijn wij op zoek?

Enthousiast, leergierig, creatief, communicatief naar collega's, oog voor detail of terwijl de juiste wil en mentaliteit om van jouw leerperiode een succes te maken!

Wat biedt het bedrijf?

Bij van Veen kom je terecht in een jong en ambitieus team met veel ervaring in de gastronomie. De (open) keuken is ingericht met de nieuwste keukenapparatuur en biedt jou een veilige leeromgeving. Een uitdagende stage met diverse werkzaamheden, ruime ontplooiingsmogelijkheden en een leerzame ambachtelijke en creatieve keuken.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder