Business Administration & Control Specialist

Functional Nutrition Group Gezocht: Leergierige Stagiair Business Administration & Control

Wij zijn Functional Nutrition, een vooraanstaand bedrijf in natuurlijke gezondheidssupplementen met vestigingen in Nederland, Taiwan, Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. Onze missie is om de meest vertrouwde partner in natuurlijke gezondheid te worden, en we zoeken een stagiair Business Administration & Control Specialist om ons groeiende team te versterken. Bij Functional Nutrition streven we ernaar om mensen gezonder en actiever te laten leven door de kracht van natuurlijke genezing. We ondersteunen (medische) professionals en consumenten via onze online platforms zoals amritanutrition.com, supplementhub.com, supplementhub.asia en nutritionalwholesaler.eu. Op dit moment zijn wij bezig bij het oprichten van een administratie in Verenigde Staten en Taiwan. Ook zal er meer gekeken worden naar proces optimalisatie van onze huidige processen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken een stagiair die leergierig is, uitdagingen niet uit de weg gaat en graag samen met ons de schouders eronder zet. We zijn op zoek naar iemand die enthousiast is, bereid is om te leren en een positieve bijdrage wil leveren aan ons team. Door de huidige projecten die lopen, zoeken wij een stagiair die voor de tweede keer stage gaat lopen. Belangrijke kernwaarden: Tijd: Je weet hoe je je tijd efficiƫnt kunt beheren en je deadlines kunt halen. Eerlijkheid: Eerlijkheid en transparantie zijn voor jou vanzelfsprekend in je communicatie en werk. Actie: Je bent proactief en neemt initiatief om dingen voor elkaar te krijgen. Creativiteit: Je denkt out of the box en komt met creatieve oplossingen voor problemen. Kernwaarde van ons bedrijf: Vertrouwen: We hechten veel waarde aan wederzijds vertrouwen en verwachten dit ook van jou. Vertrouwen vormt de basis van onze samenwerking en ons succes.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een werkplek in een hecht en enthousiast team. Bij ons is een fijne werksfeer belangrijk, en daarom lunchen we elke dag samen en maken we na de lunch een wandeling. Dit zorgt niet alleen voor een gezellige onderbreking van de werkdag, maar ook voor een goede teamgeest en een gezonde balans tussen werk en ontspanning. Je krijgt de kans om veel te leren, jezelf te ontwikkelen en een waardevolle bijdrage te leveren aan ons bedrijf.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verricht activiteiten voor financieel beheer
  • P4-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P4-K1-W2 Doet verbetervoorstellen m.b.t. geld-, goederen- en informatie beweging
  • P4-K1-W3 Handelt financieel-administratieve taken af
  • P4-K1-W4 Verricht werkzaamheden t.b.v. de periodeafsluiting en belastingaangifte

lees verder