Vakbekwaam medewerker bloem, groen en styling

Ter Laak Orchids Enthousiaste en leergierige Orchid Store stagiair(e) gezocht!

Een afwisselende en creatieve stage? Ja, dat is dit zeker! Loop tijdens jouw meewerkstage mee in onze Orchid Store waar wij onze eigen orchideeën verkopen. De Orchid Store zit vast aan onze kas waar de orchideeën geteeld worden. De planten die in de winkel staan komen hier rechtstreeks vandaan. Kakelverse planten dus! Klanten kunnen in de winkel terecht voor boeketten, complete arrangementen, rouwwerk, bruidswerk en meer. Je komt terecht in een gezellig en hecht team van enthousiaste meiden. We schetsen alvast een beeld van jouw werkzaamheden. Allereerst help je en adviseer je klanten klanten in hetgeen waar zij naar opzoek zijn. Je leert je de mooiste arrangementen en boeketten maken die je vervolgens verkoopt. Ook zorg jij er samen met je collega's voor dat de winkel er elke dag mooi staat. Planten verzorgen, schoonmaken en de winkel netjes inrichten hoort hier dan ook bij. Tot slot help je de klant bij de kassa: je rekent af en pakt de cadeaus mooi in.

Naar wie zijn wij op zoek?

Elke klant met een glimlach de deur uit laten gaan. Dat willen wij met onze prachtige orchideeën bereiken. Daar draag jij ook aan bij! Door jouw creativiteit, enthousiaste persoonlijkheid en klantgerichtheid zorg jij ervoor dat elke klant goed geholpen wordt en blij naar buiten loopt. Verder vinden wij het leuk om jou meer over het vak te leren. We zoeken dan ook iemand die zelf ook graag wil leren. Herken jij jezelf hierin?

Wat biedt het bedrijf?

Neem een kijkje in de keuken bij de grootste speler binnen de orchideeën. Doe werkervaring op in onze Orchid Store waar orchideeën van topkwaliteit gepresenteerd en verkocht worden. Verder hebben we ervaren en leuke begeleiders leren jou de kneepjes van het vak leren. Je ontvangt een stagevergoeding. Dit is afhankelijk van jouw opleiding.

Wat ga je leren?

  • Maken en verkopen van groene arrangementen
  • B1-K1-W1 Maakt bloemwerk, groene decoraties en/of presentaties
  • B1-K1-W2 Verzorgt groene producten en natuurlijke materialen
  • B1-K1-W3 Verzorgt de (online) winkel-/productpresentatie
  • B1-K1-W4 Heeft commerciële contacten
  • Uitvoeren werkzaamheden rondom de in- en verkoop
  • P2-K1-W1 Koopt in en beheert de voorraad
  • P2-K1-W2 Handelt de verkoop af
  • P2-K1-W3 Begeleidt de werkzaamheden

lees verder