Office & Management Support Specialist

Darmand Group Stage Office Support B2B in Weert voor een vooraanstaande (inter)nationale speler in de beauty branche

Je ondersteunt de Accountmanager Export en Medewerker Sales Beauty Nederland met hun werkzaamheden voor de merken Nouveau Contour en Dermatude. Je staat (potentiƫle) klanten te woord (1e lijns, telefonisch en per mail), plant afspraken in, maakt en verstuurt informatiepakketten en legt informatie vast in ons CRM systeem. Je ondersteunt in het start- & orderproces, het organiseren van events, maar ook bij promotie-activiteiten en opleidingsdagen die op locatie van Darmand worden gehouden,

Naar wie zijn wij op zoek?

We zijn op zoek naar een enthousiaste, leergierige en pro-actieve stagiair. Voor het voeren van zakelijke telefoongesprekken draai jij je hand niet om. En uiteraard beheers je de Nederlandse taal uitstekend. Zeker omdat je regelmatig mails schrijft of brieven opstelt. Omdat wij ook internationale klanten hebben is het zeer wenselijk als je ook (zakelijk) Engels kunt spreken, lezen en schrijven. Je bent zorgvuldig en accuraat. Het correct verwerken van gegevens in onze systemen gaat jouw daardoor gemakkelijk af. Onze systemen leren we je uiteraard maar het vaardig zijn met MS Office (outlook, Word, Excel en Powerpoint) is wel noodzakelijk. Wij organiseren geregeld events waardoor je jouw organisatietalent goed kunt laten zien. Tot slot denk je mee en neem je zelf initiatieven.

Wat biedt het bedrijf?

Stagevergoeding Een hecht, ambitieus team met ruime werkervaring en een passie voor beauty. Leuke en afwisselende werkzaamheden die echt bijdragen aan jouw ontwikkeling. Begeleiding door een ervaren stagebegeleider. Een vooraanstaande organisatie dat haar sporen heeft verdiend in zowel de nationale als internationale B2B beauty branche. Een internationale groothandel waar ook zelf ontwikkeld en geproduceerd wordt. Familiebedrijf met 35 werknemers en 2 locaties (Weert-Nederweert) Moderne werkplek in Weert Bij uitstekend functioneren mogelijkheden voor een bijbaan of misschien wel een dienstverband.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Voert office & management support uit
  • P3-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P3-K1-W2 Ondersteunt bij ontwikkelen van corporate information
  • P3-K1-W3 Handelt administratieve en financiële zaken af
  • P3-K1-W4 Organiseert interne bijeenkomsten

lees verder