Monteur elektrotechnische installaties

Elektro Scheppers Wil jij het vak monteur elektro woningbouw & utiliteit leren bij het mooiste Elektro bedrijf?

De student voert, in samenwerking met een volleerde eerste monteur, alle werkzaamheden uit die tot het vak behoren zodat hij/zij na afronding van de opleiding kennis heeft gemaakt met alle facetten van het vak.De werkzaamheden van Elektro Scheppers omvatten alle Elektro werkzaamheden in de breedste zin van het woord. Je kunt hierbij denken aan de basisinfra, maar ook alle daaropvolgende processen zoals het verduurzamen van het gebouw, de automatisering, de data, beveiliging en (nood)verlichting behoren tot de werkzaamheden die wij uitvoeren. Onze vakmannen- en vrouwen zijn te vinden op de (middel)grote projecten in Zuid Nederland. Je kunt hierbij denken aan woningbouwprojecten, zorgprojecten, scholen en kantoren, veelal in samenwerking met de aannemers.Je kunt jouw elektro hart volledig ophalen tijdens jouw stage bij Elektro Scheppers. En wat misschien wel even belangrijk is: je komt terecht in een betrouwbaar, sociaal en betrokken familiebedrijf met 70 collega's.

Naar wie zijn wij op zoek?

Werken bij Elektro Scheppers betekent werken met echte vakmannen- en vrouwen. Je hebt dan ook de wil om altijd het beste uit jezelf en je collega's te halen. Je streeft naar het beste resultaat en bent hier ook trots op. Verder ben je een teamspeler en kun je samen met jouw directe collega's een oplossing vinden voor alles wat jullie tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden tegenkomen. Je staat ook open voor nieuwe technieken en vind het leuk je daarin te blijven ontwikkelen. De elektrotechniek staat immers nooit stil. Verder is het binnen Elektro Scheppers altijd mogelijk om intern door te groeien met de juiste instelling en begeleiding, dit hoeft natuurlijk niet maar het is leuk als je hiervoor open staat zodat we ons samen kunnen blijven ontwikkelen.

Wat biedt het bedrijf?

Binnen Elektro Scheppers gaan we voor langetermijn relaties. We zouden dus niets liever hebben dan dat jij na jouw stage ook bij ons blijft werken. Je wordt dan een vast onderdeel van ons trouwe en loyale team waar veel collega's al jaren onderdeel van zijn; en dat zegt ook wel wat over ons team maar ook over ons als werkgever. Onze mensen zijn ons grootste goed en zo behandelen we je ook. Je werkt altijd met de beste materialen, de mooiste bussen en alles ziet er piekfijn uit zodat jij ook met trots over "jouw" bouw kunt lopen. Verder bieden we de kans tot opleiding aan iedereen die dat wil. Binnen ons bedrijf kennen we een cultuur van veel interne groei. Wil jij nadat je enkele jaren monteur bent geweest verder groeien als Calculator, Werkvoorbereider of projectleider? Alles wat jij wilt worden kun je bij ons worden als we ons er samen maar voor inzetten! Neem ook eens een kijkje op www.elektro-scheppers.com/werken-bij-elektro-scheppers. Je vindt daar leuke films van collega's

Wat ga je leren?

  • Installeren van elektrotechnische installaties
  • B1-K1-W1 Voorbereiden van elektrotechnische installatiewerkzaamheden
  • B1-K1-W2 Demonteren en repareren van elektrotechnische componenten en leidingen
  • B1-K1-W3 Controleren en monteren van componenten in elektrotechnische installaties en systemen
  • B1-K1-W4 Aanleggen van bekabeling voor elektrotechnische installaties en systemen
  • B1-K1-W5 Afronden van de elektrotechnische installatiewerkzaamheden
  • Uitvoeren van en assisteren bij elektrotechnisch installatiewerk
  • P1-K1-W1 Samenstellen van (eenvoudige) deelproducten voor elektrotechnische systemen
  • P1-K1-W2 Oriënteren op en assisteren bij de aanleg van elektrotechnische systemen
  • P1-K1-W3 Assisteren bij het testen van elektrotechnische systemen
  • P1-K1-W4 Communiceren en afstemmen met betrokkenen

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder