Oan Tafel- proeflokaal Gastvrouw bij het leukste restaurant van Friesland?
Oan Tafel in Friesland toont aan hoe het ook kan: lokaal, kwalitatief en met veel plezier bereid en geserveerd. Ons jonge team heeft in korte tijd een plek veroverd bij de beste restaurants van Friesland, waaronder het nummer 1 restaurant op Tripadvisor. We zijn opgenomen in de Michelin-gids en hebben uitstekende recensies van Lekker en Gault&Millau.We zijn altijd op zoek naar jonge talenten die ons willen helpen om een geweldige ervaring voor onze gasten te creëren. Kom jij ons team versterken?
Naar wie zijn wij op zoek?
Bij Oan Tafel staat passie centraal in alles wat we doen. We geloven dat de liefde voor ons vak essentieel is voor het creëren van een onvergetelijke ervaring voor onze gasten. Daarom willen we je graag alles leren wat je nodig hebt om te groeien in de horeca. Van het bereiden van heerlijke gerechten tot het bieden van uitstekende service, we begeleiden je bij elke stap. Sluit je aan bij ons team en ontdek hoe je jouw passie kunt omzetten in vakmanschap!
Wat biedt het bedrijf?
Doorgroei mogelijkheden bij andere bedrijven van ons.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
- Met uitzicht op een vaste baan