Hotel Café Restaurant Nap BBL leerling kok op Terschelling
Leerling keuken Ontdek je culinaire passie in het hart van Terschelling! Ben jij een ambitieuze en gepassioneerde liefhebber van koken, klaar om je culinaire talenten te ontwikkelen in een gezellig hotel en restaurant op het betoverende eiland Terschelling? Dan is dit jouw kans om deel uit te maken van ons dynamische team als leerling kok in onze keuken! Met 32 prachtige kamers en een verfijnd fine dining restaurant bieden we een unieke kans om te leren van ervaren chefs en jezelf te ontwikkelen tot een ware culinaire kunstenaar. Wat kun je verwachten: ?? Een inspirerende leeromgeving waar je alle facetten van het vak kunt ontdekken. ??? De mogelijkheid om te werken met verse, lokale ingrediënten en hoogwaardige producten. ??? Een dynamisch team dat je zal ondersteunen en begeleiden bij elke stap van je leerproces. ?? Genieten van het eilandgevoel terwijl je werkt in een adembenemende omgeving. ????? De kans om te werken in ons fine dining restauran
Naar wie zijn wij op zoek?
bereidheid om dingen te leren. goede inzet en positieve houding.
Wat biedt het bedrijf?
Een leerzame leerperiode op een van de mooiste plekjes van Nederland. Werken in een hecht en gezellig team. Mogelijkheden om door te groeien en vast in dienst te komen.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
- P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
- P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
- P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
- P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan