Westcord Hotel Schylge B.V. Allround F&B stage of leerplaats!
Het is zover, je stage begint bijna en jij bent druk opzoek naar de stage van je dromen. Als allround F&B stagiair(e) bij Schylge zul je werkzaam zijn in verschillende afdelingen van het hotel, zoals het restaurant, room service, vergaderzalen en de bar. Op deze manier krijg jij de mogelijkheid om in een korte tijd veel te kunnen leren. Een stage bij hotel Schylge bestaat uit de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden in het restaurant. Taken waar jij je mee bezig gaat houden zijn onder andere ontbijt, lunch, en diner. Daarnaast werk je aan de verzorging van vergaderingen en roomservice. Wij kijken er naar uit om jou te verwelkomen in ons team!
Naar wie zijn wij op zoek?
• Je volgt een relevante gastgericht MBO/ HBO opleiding • Je zoekt een stage voor minimaal 20 weken • Gastvrij, open en spontaan: Dit zijn jouw eigenschappen! • Jij staat open om het avontuur op Terschelling aan te gaan! • Dat extra stapje, speciale welkom en persoonlijke aandacht geef jij aan elke gast! • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift • Samen met jouw collega's maak jij van elke dag een nieuw avontuur
Wat biedt het bedrijf?
• Groei: Werken binnen een groeiende hotelketen, met doorgroei mogelijkheden. • Trainingen: Zodat jij jezelf kan blijven ontwikkelen. • Stagevergoeding: Een passende beloning voor je inzet vinden wij belangrijk, daarom krijgen stagiairs bij ons €25,- per gewerkte dag. • Huisvesting: Gratis mogelijkheden (alleen op de Waddeneilanden). • 30/30 member: • Overnachten voor € 30,- inclusief ontbijt in alle WestCord Hotels; • 30 % korting op de rekening als je een hapje komt eten (combinatie eten en drinken); • 30 % korting op de WestCord producten en op de Wellness in de WestCord Hotels. • Surprise Our OneTeam: Elke maand een leuke verrassing speciaal voor jou. Alle collega’s genieten van de Surprise Our One Team dagen. Dat maakt een werkdag niet gewoon leuk, maar ook verrassend, net als voor onze gasten. • Een netto bonus van € 250,- wanneer jij een nieuwe collega aandraagt en deze wordt aangenomen!
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers