Valk Exclusief I Hotel Groningen - Westerbroek Join the family!
In lijn met de ervaring die de student met zich mee neemt gaan we in overleg met de student kijken naar hoe het jaar het beste ingevuld kan worden. Wij zijn een veelzijdig en druk bedrijf waarin er op verschillende plekken kan worden gewerkt. Denk hierbij aan een functie als luikloper, wijkloper of barloper. Ook afhankelijk van de voorkeur van de leerling.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zijn op zoek naar gemotiveerde leerlingen die houden van hard werken, gastvriendelijk zijn en in zijn voor een grapje tussendoor.
Wat biedt het bedrijf?
Ons bedrijf biedt werken in een hecht team binnen een kleine vestiging van een groot concern. Een gezellige werksfeer waarbij er kans is op een vaste aanstelling indien de klik wederzijds is. Bovendien krijg je : - Voordelige overnachtingen: want wie wil er nou niet de waardering van onze gasten 'voelen'? - 8% vakantiegeld: om leuke dingen te doen - Doorgroeimogelijkheden: the sky is jouw limiet - Heel veel kortingen: van kleding tot vakanties en van brandstof tot uitjes, via ons benefits-programma - Korting op je sport abonnement
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers