Medewerker facilitaire dienstverlening

Valk Exclusief I Hotel Groningen - Westerbroek Join the family!

We zoeken een gemotiveerde en enthousiaste leerling die op zoek is naar een plek waar veel afwisseling is en heel veel geleerd kan worden! Als Medewerker facilitaire dienstverlening bij van der Valk Groningen-Westerbroek hou je je bezig met een allerlei verschillende klusjes, dit kan variƫren van het verven van kozijnen tot het onderhouden van elektrische apparaten. Samen met onze Hoofd Technische Dienst en onze andere Medewerker Technische Dienst zorg je ervoor dat storingen, groot of klein, worden opgelost. Zo zorg jij er als gedreven Medewerker facilitaire dienstverlening voor dat onze gasten het aan niets ontbreekt. Dus neem je hamer in de hand en draag samen met je collegiale team bij door het: - Verzorgen van het onderhoud in en rondom van onze gebouwen. - Blussen van kleine brandjes in de vorm van het verwisselen van lampjes of omwisselen van een bed op een van onze kamers. - Oplossingen van (grotere) storingen

Naar wie zijn wij op zoek?

Een snufje samenwerking en een toefje leergierigheid. That's you. Tegelijkertijd ben je als Medewerker Technische Dienst voorzien van een probleemoplossende instelling en een groot aanpassingsvermogen. In deze functie is het snel kunnen schakelen en goed kunnen omgaan met wisselende taken van groot belang. Daarnaast ben je uiteraard een teamspeler en flexibel, we werken tenslotte in de horeca. Ook heb je: - Een grote liefde voor het uitvoeren van een klusje hier en een klusje daar. - Een rijbewijs. - Oog voor details en kwaliteit.

Wat biedt het bedrijf?

Werken met de tofste collega's in een gezellige omgeving. Dat wil iedereen wel. Voor jou ligt het binnen handbereik. Bovendien krijg je als Medewerker facilitaire dienstverlening: - Voordelige overnachtingen: want wie wil er nou niet de waardering van onze gasten 'voelen'? - 25 vakantiedagen: voor de broodnodige ontspanning. - 8% vakantiegeld: om leuke dingen te doen. - Doorgroeimogelijkheden: the sky is jouw limit. - Heel veel kortingen: van kleding tot vakanties en van brandstof tot uitjes. via ons benefits-programma. - Mogelijkheid tot meedoen aan het elektrische fietsplan. - Korting op je sport abonnement.

Wat ga je leren?

  • Voert dienstverlenende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W1 Bereidt werkzaamheden voor en stemt af
  • B1-K1-W2 Treedt op als online en/of offline aanspreekpunt
  • B1-K1-W3 Draagt bij aan een fysiek en sociaal veilige werkomgeving
  • B1-K1-W4 Rondt de werkzaamheden af
  • B1-K1-W5 Evalueert de werkzaamheden
  • Voert facilitaire werkzaamheden uit
  • P1-K1-W1 Assisteert bij het beheer en onderhoud van gebouwen
  • P1-K1-W2 Voert logistieke werkzaamheden uit
  • P1-K1-W3 Voert cateringwerkzaamheden uit
  • P1-K1-W4 Voert administratieve werkzaamheden uit

lees verder