Zelfstandig werkend kok

Albron / Center Parcs De Kempervennen Kok bij Center Parcs de Kempervennen (verblijf mogelijk)

Geef jouw opleiding een boost en kom werken en leren bij Albron op Center Parcs de Kempervennen. Meerdere restaurants dus veel verschillende werkzaamheden. En omdat je werkt op een vakantiepark is geen dag hetzelfde. Jouw takenpakket - Mise-en-place maken: uitvoeren van verschillende voorbereidende werkzaamheden - Bereiden van gerechten voor de verschillende restaurants volgens aangegeven receptuur - Zorgen voor een goede hygiëne in de keuken en een schone werkplek - Samenwerken met je collega’s waardoor jullie zorgen voor een optimale gastbeleving

Naar wie zijn wij op zoek?

Jouw profiel - Mbo-opleiding tot (zelfstandig werkend) kok – BOL niveau 2 of 3 - Passie voor de horeca - Je bent enthousiast, stressbestendig en gemotiveerd

Wat biedt het bedrijf?

Wat bieden wij jou? - Een uitdagende leerplek met veel eigen verantwoordelijkheid - Salaris volgens CAO met fooi - Verblijf op park mogelijk - Werken in vakantiesferen - Mogelijkheid tot doorgroeien, buiten Center Parcs verzorgt Albron op bijna 1400 locaties eten en drinken - Onze restaurants zijn officieel erkend door het kenniscentrum; er is goede begeleiding aanwezig WAT MAAKT DEZE STAGE ANDERS? - De mogelijkheid om te verblijven op het park en gebruik te maken van alle faciliteiten zoals het zwembad, bowling- en tennisbanen - Mooie ontwikkelkansen en doorgroeimogelijkheden; meer van onze voormalige stagiairs zijn na hun stage aan de slag gegaan bij Albron Center Parcs om te werken. Hoe gaaf!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder