Montana Snowcenter/ Waterskibaan Kempervennen BBL/BOL koks gezocht voor het leukste restaurant in Valkenswaard/Westerhoven en omgeving
Onze gepassioneerde koks willen van jou heel graag ondersteuning bij hun werkzaamheden, maar ze willen jou ook graag helpen alle kneepjes van het vak te leren kennen en jezelf nog verder te ontwikkelen. Je bereidt diverse lekkere lunch- en dinergerechten of buffetten voor onze gasten. Samen met ons enthousiaste horecateam zorg je ervoor dat het onze gasten aan niets ontbreekt. Ben jij de kok die wij zoeken en lijkt Montana Snowcenter het perfecte bedrijf voor jou? Druk op de groene knop ´Solliciteren` en vul het formuliertje in, dan nemen wij snel contact met je op voor een sollicitatiegesprek. We zijn een gezellige indoor skihal met een huiselijke sfeer waar gezinnen en kinderen kunnen leren skiën op echte sneeuw. Ons restaurant heeft uitzicht op de skipiste wat de beleving helemaal afmaakt. Voel jij je aangesproken en wil je deel uitmaken van ons kleine, hechte team? Neem contact met ons op!
Naar wie zijn wij op zoek?
Zelfstandigheid, passie voor eten en teamspirit Ervaring en kennis van de HACCP-wetgeving is een grote pré Oog voor detail Flexibel Stressbestendigheid
Wat biedt het bedrijf?
doorgroeimogelijkheden tot een vaste baan. afwisselende en uitdagende opdrachten die jou plezier in je werk laten houden; gunstige werktijden, vooral voor in de horeca (open van: di t/m vr 12:00-21:30 zaterdag 09:00 – 22:00 en zondag 09:00 – 21:00) gezellige sfeer binnen het team marktconform salaris na het werk even lekker skiën of waterskiën werken op locaties met een vakantiesfeer
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat