VMBO - Bouwen, wonen en interieur

V.O.F. J.B. Eertink Hou jij van uitdagen en creatief in oplossingen? Of wil je graag leren hoe je problemen kunt oplossen? Dan zoeken wij jo

S ’morgens beginnen met een bakje koffie, Vervolgens ga je met je collega’s naar de bouw om daar verschillende dingen te leren en uit te oefenen. Onze collega’s leren je het vak en hoe je problemen kun opsporen en verhelpen. Werkzaam heden bestaan uit : Straatwerk uithalen Grondwerk vaak met minigraven Rioolwerk opzoeken en dit repareren Straatwerk herstellen. Een andere dag kan zijn dat jij met onze collega mee gaat het rioolwerk in dit kan bestaan uit : Rioolreiniging Riool inspectie Riool in kaart brengen Werken aan riool gemalen voor gemeentes. Oftewel geen dag is het zelfde! Lijkt dit jou leuk dan komen wij graag in contact met jou. Zien we jou snel s ‘morgen onder genot van een bakje koffie?

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij willen iedereen graag wat leren, maar dan moet de wil er wel zijn. Dus ben jij goed met je handen ben je creatief aangelegd en denk jij samen met ons problemen op te lossen zou ik zeggen kom maar op en laat ons verrassen. Als je geen instelling hebt sla ons dan alsjeblieft over wij zoeken echte kerels op vrouwen die willen aanpakken.

Wat biedt het bedrijf?

Juiste machines, leuke collega’s geen dag hetzelfde. Uitdagende projecten. Veel leer en werkplezier

Wat ga je leren?

  • - Bouwen, wonen en interieur
  • VMBO - Bouwen, wonen en interieur

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder