Manager / ondernemer horeca

De Tyd Kom de Tyd van je leven beleven bij restaurant de Tyd!

Welkom bij Restaurant de Tyd! Wanneer jij als leerling het beste uit jezelf wil halen, dan zit je bij ons op je plek! Een werkdag begint met het opstarten van het restaurant en de voorbereidingen voor de lunch. Jij gaat helpen met het serveren van onze gasten, op aanwijzingen van jouw leermeester en collega's. Onze service is een beleving en jij bent daar onderdeel van! Na de lunch ga je verder met de mise-en-place voor de avond en begeleiden we je in de processen. De Tyd is een leerzame stage plek, wij maken van jou een echte gastheer/gastvrouw en leren wij jou alle kneepjes van het vak waaronder kennis over wijnen en cocktails. Eind van de middag staat er een lekkere maaltijd voor je klaar en schuiven we gezamenlijk aan. Gedurende de avond kun jij het geleerde in de praktijk brengen en draai je onder begeleiding en met je collega's een leuke avond diner! En na een drukke avond is er altijd Tyd voor een gezellige sluitborrel. Maak jij tyd voor ''de Tyd''? We horen graag van je.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar gedreven leerlingen met passie voor het vak! Leerlingen die secuur en netjes kunnen werken, met oog voor detail. Je bezit een pro-actieve werkhouding en bent niet bang om fouten te maken, je bent er tenslotte om te leren. We zijn op zoek naar mensen met een vlotte babbel, oog voor detail en positiviteit.

Wat biedt het bedrijf?

Wanneer jij komt te werken bij Restaurant de Tyd, bieden wij je een plek in een jong, hecht en gepassioneerd. Bij goed functioneren is er altijd plaats voor een vaste aanstelling. Ook gaan we geregeld leuke dingen doen met ons team, denk aan een borrel, bbq of bedrijfsuitje. Verder vinden wij het belangrijk dat de werk-privé balans in orde is en heb je altijd één weekenddag vrij.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder