Schoonheidsspecialist

Thermen Resorts: Thermen Berendonck Leren en werken in de wellness!

Als schoonheidsspecialiste in de wellness maak jij onze gasten uiteindelijk blij met een gezichtsbehandeling, massage of manicurebehandeling. Jij bent de perfecte aanvulling voor onze afdeling beauty, maar gaat in het begin ook aan de slag op andere afdelingen. Op deze manier maak je kennis met de wellness en werk je bijvoorbeeld mee in de horeca of zorg je ervoor dat onze gasten een ontspannen dag beleven als gastvrouw op het saunaplein.

Naar wie zijn wij op zoek?

Als leerling schoonheidsspecialist heb jij passie voor beauty, gezondheid én wil je dit direct in de praktijk brengen. En… > Ben je leergierig en wil je de opleiding tot schoonheidsspecialiste volgen bij het Summa Collega in Eindhoven > Wil je kennis maken met alle facetten van de wellnesswereld en staat gastgerichtheid bij jou bovenaan je lijstje > Houd je van variatie. Meewerken in de horeca, gastvrouw zijn op het saunaplein en of bij de Front Office en uiteindelijk het geven van behandelingen zie jij als jouw leuke uitdaging. > Ben je zelfstandig. Graag actief bezig en lekker ondernemend. > Ben je minimaal 18 tot 32 uur beschikbaar om te werken binnen onze thermen (daarnaast ga je één dag in de week naar school op dinsdag van 11.00 – 19.00 uur) > Ben je enthousiast en sta je te popelen om bij ons aan de slag te gaan en onze gasten in de watten te leggen

Wat biedt het bedrijf?

De voordelen van het leren bij onze thermen Dichter bij het vuur kan bijna niet. Letterlijk en figuurlijk. Binnen onze thermen leren we je alles over wellness, beauty, gastgerichtheid en service. Daarom bieden wij je…. > Een ontspannen (werk) omgeving > Direct leren in de praktijk en voldoende begeleiding door de beste beauty-experts > Maak je kennis met álle facetten van onze wellness, > Een passend salaris voor de werkzame dagen binnen onze thermen én we vergoeden (bij positief en succesvol afronden van de studie) je cursusgeld van € 654,- per schooljaar. > Een fijn familiegevoel en een hecht team van (beauty)experts > Leuke extra’s, zoals korting op onze producten en gratis naar de sauna Let op! De opleiding start in september 2023. Je ontvangt van ons een leer-werk overeenkomst, waarbij studie uren in eigen tijd en uren bij onze Thermen betaald zijn.

Wat ga je leren?

  • Een basis schoonheidsbehandeling uitvoeren
  • B1-K1-W1 Ontvangt de cliënt en bereidt de behandeling voor
  • B1-K1-W2 Voert een gezichtsbehandeling uit
  • B1-K1-W3 Voert een cosmetische hand-, nagel- en voetbehandeling uit
  • B1-K1-W4 Voert een lichaamsbehandeling uit
  • B1-K1-W5 Rondt de behandeling af en verkoopt aanvullende producten/diensten
  • Voorbereiden op zelfstandig ondernemerschap
  • B1-K2-W1 Bereidt zich voor op de start van een eigen onderneming
  • B1-K2-W2 Bereidt zich voor op de bedrijfsvoering
  • B1-K2-W3 Bereidt zich voor op de promotie van een onderneming

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder