AV-specialist

Your Productions Heb jij een passie voor beeld, geluid én storytelling? Dan ben jij de camera/edit stagiair(e) die we zoeken!

Films met resultaat Bij Your Productions produceren we korte, sterke films met een verhaal. Ieder persoon, merk of bedrijf heeft een eigen verhaal. Wij luisteren, kijken en denken mee met onze klanten en partners. Daarbij is resultaat belangrijk: Of het nu om een merk, bedrijf of evenement gaat. Of het nu draait om naamsbekendheid verhogen, personeel werven of iets simpel uitleggen: Samen halen we resultaat middels video. Video’s die we maken bestaan uit korte, pakkende films die perfect inzetbaar zijn voor online kanalen. We schrijven scripts, plannen producties en schieten de shots. We editen het ruwe materiaal tot een gepolijst eindproduct. Dit doen we vanuit Wijchen met een flinke dosis gezelligheid en een informele sfeer. Wat wij bieden Je bent onderdeel van een creatief en ambitieus team Je werkt aan creatieve edits Je ondersteunt de shoots Begeleiding van vakexperts Gezellige vrijdagmiddagborrels en uitjes Passende stagevergoeding Doorgroei mogelijkheden na de stage

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat wij zoeken Je hebt aantoonbare ervaring in de vorm van een showreel en/of portfolio Premiere is je beste vriend Bekend met (het merendeel van) het Adobe pakket Je bent ambitieus, creatief en leergierig Je kan snel editen Je schiet met scherp Je kunt zelfstandig werken Flexibel en geen 9 tot 5 mentaliteit Een deadline is een uitdaging Je houdt van gezelligheid en vrijdagmiddagborrels Je kunt tegen je verlies (wanneer we FIFA spelen) Opdracht uitvoeren We bieden tevens studenten die een opdracht moeten uitvoeren de mogelijkheid om dit te doen. Er ligt namelijk per direct een uitdagende opdracht voor het implementeren van een contentstrategie voor het bedrijf. Dit houdt in dat je aan de slag gaat met het bedenken, onderzoek doen naar, en het produceren van audiovisuele content voor ons bedrijf.

Wat biedt het bedrijf?

De student wordt onderdeel van een jong en enthousiast team. De student leert gedurende de stage alles met betrekking tot camera, editing en productie. We begeleiden de stagiair intensief, zodat hij of zij na verloop van tijd in staat is om mee te werken aan grote projecten voor mooie opdrachtgevers, zoals Strong Viking, N.E.C. Nijmegen en Radboud UMC. We beschouwen de student als een volwaardige collega in ons hechte team. Dat betekent dat je een stagevergoeding krijgt en gezellige activiteiten met ons onderneemt. We organiseren regelmatig vrijdagmiddag borrels of uitjes (buiten de deur), zijn we naar wedstrijden van N.E.C. gegaan én zijn we een weekendje naar Manchester geweest! We zijn een groeiend bedrijf, dus als de student een goed indruk achterlaat dan is de kans groot dat we in de toekomst nog eens vragen naar zijn of haar diensten. Dat kan op oproepbasis zijn, maar ook middels een fulltime dienstverband.

Wat ga je leren?

  • Realiseert de AV-productie
  • B1-K1-W1 Bereidt de opnames voor de AV-productie voor
  • B1-K1-W2 Maakt opnames voor de AV-productie
  • B1-K1-W3 Bewerkt de AV-bestanden
  • B1-K1-W4 Levert de AV-(deel)productie op
  • B1-K1-W5 Werkt samen ten behoeve van de AV-productie
  • Positioneert en profileert zich in de markt
  • B1-K2-W1 Maakt een persoonlijk AV-portfolio
  • B1-K2-W2 Participeert in het relevante AV-netwerk
  • Ontwikkelt (een deel van) het AV-concept of levert er een bijdrage aan
  • P4-K1-W1 Bepaalt doelgroep, doel en strategie van de AV-productie
  • P4-K1-W2 Maakt het AV-(deel)concept of levert input

Video Link

lees verder