Restaurant Mario bv Italiaanse gastvrijheid in de polder - 'una tradizione di famiglia' -
Zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw kerntaken: -Werkt in de bediening - Bewaakt de voorraad - Bestelt en beheert de voorraad - Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankkaart - Geeft leiding en voert beheerstaken uit.
Naar wie zijn wij op zoek?
Je bent gastvrij, hebt zelfvertrouwen, bent emotioneel stabiel, kan functioneren in een team, bent gemotiveerd, werkt met toewijding en kan logisch redeneren.
Wat biedt het bedrijf?
Je bent verantwoordelijk voor de optimale gasttevredenheid en ons bedrijfsimago. Ontvangt de (hotel)gasten, zorgt voor een correct verloop van ontbijt, lunch, diner en/of partijen op locatie, werkt in een hecht team met respect voor elkaar, volgens roosters en werkafspraken. Er zijn doorgroeimogelijkheden en zeker ook de kans op een vaste aanstelling.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid