Manager / ondernemer horeca

Dit Tis Sunsea In een groot dynamisch bedrijf meekijken hoe je de drukste stranddagen vorm geeft met het team

Beachclub Sunsea is een dynamisch bedrijf die graag kennis en kunde overdraagt in een leuke manier. Grote events en drukke stranddagen voorbereiden is een behoorlijke taak, zorgen dat het team alles heeft wat er nodig is om te presteren op de drukste momenten.

Naar wie zijn wij op zoek?

Organisatorisch is het fijn als je je niet snel van de wijs laat brengen, en ook stressbestendig is een must.

Wat biedt het bedrijf?

Beachclub Sunsea is een stralende plek aan het strand van Wijk aan Zee. Ons paviljoen, voorheen bekend als de Sunseabar, heeft sinds juli 2021 een nieuwe naam en een frisse start na een vreemde periode (Corona). Als stagiair bij Beachclub Sunsea zijn er tal van redenen waarom je hier je stage zou moeten lopen: Jaarrond Stages: We bieden jaarrond stages aan in verschillende vakgebieden, waaronder evenementen, bediening en keuken. Dit betekent dat je het hele jaar door de kans hebt om praktijkervaring op te doen en je vaardigheden te ontwikkelen. Energiek Team: Beachclub Sunsea heeft een jong en energiek team. Je zult werken met enthousiaste collega’s die gepassioneerd zijn over gastvrijheid en het creëren van een geweldige ervaring voor onze bezoekers. Shared Dining Concept: Beachclub Sunsea introduceert een nieuw shared dining concept, waarbij gasten de hele dag kunnen genieten van heerlijke gerechtjes van het formaat van een tussengerecht. Neem vooral contact op!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder