Manager / ondernemer horeca

Boutique Hotel 't Klooster Stagaire Restaurant Management Oliva Mediteraanse Gastrobar

Operationeel management: Ondersteunen bij het dagelijkse beheer van het restaurant, inclusief de voorbereiding voor opening en sluiting. Zorgen voor een vlotte werking van de bediening, keuken en andere afdelingen. Cordineren van personeel tijdens piekuren en het toezien op de kwaliteit van de service. Personeelsbeheer: Assisteren bij het inplannen van diensten en roosters voor het personeel. Toezicht houden op het personeel, zoals servers, koks, en andere teamleden, en hen begeleiden waar nodig. Deelnemen aan de training van nieuw personeel en het bieden van feedback om de prestaties te verbeteren. Klanttevredenheid: Klantvragen beantwoorden en eventuele klachten op een professionele manier afhandelen. Zorgen voor een uitstekende klantenservice en een aangename eetervaring voor gasten. Het monitoren van de klanttevredenheid en suggesties voor verbeteringen. Inkoop en voorraadbeheer: Assisteren bij het beheer van de voorraad en het bestellen van benodigde producte

Naar wie zijn wij op zoek?

Oliva zoekt een enthousiaste pro-actieve stagaire die open staat voor nieuwe vaardigheden.

Wat biedt het bedrijf?

Het leerbedrijf biedt een leerzame stage met waar nodig extra begeleiding in vakken en de mogelijkheid om specifieke vaardigheden te ontwikkelen

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder