Zelfstandig werkend kok

Restaurant de Gouverneur "Exotisch Koken en Brouwen: Leerplaats als Zelfstandig Werkend Kok in Curaçao's Enige Brouwerij"

Als zelfstandig werkend kok in een brouwerij op Curaçao begint je werkdag met het voorbereiden van je werkplek. Je start met het inplannen van de dag, waarbij je de benodigde ingrediënten controleert en aanvult. Gedurende de dag bereid je gerechten . Je beheert je eigen station, houdt de keuken schoon en zorgt voor de naleving van voedselveiligheidsnormen. Je leert over het combineren van voedsel en bier, verbeter je culinaire technieken en krijg je inzicht in de werking van een brouwerij. Deze rol biedt een unieke kans om zowel je kook- als je creatieve vaardigheden te ontwikkelen in een dynamische en exotische omgeving.

Naar wie zijn wij op zoek?

Kooktechnieken, zelfstandigheid, planning, creativiteit, stressbestendigheid, hygiene en veiligheid, communicatie, gastgericht

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden de kans om je kennis en kooktechnieken uit te breiden om een unieke plek in Curacao. De mogelijkheid om mee te draaien in het brouwprocess en samenwerken met collega's met diverse culturele achtergronden.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder