Zest Curacao Enthousiaste horecatopper voor een stageplaats onder de palmbomen
Je bedient en zorgt voor de gast vanaf het moment van binnenkomst tot dat hij weer tevreden naar huis gaat. Belangrijkste verantwoordelijkheden en taken Algemeen: - Verantwoordelijk voor alle operationele processen, gerelateerd aan de bar, restaurant en strand. - Zorgdragen voor openen en sluiten van het bar, restaurant en strand gedeelte. - Verantwoordelijk voor ontvangst van de bestellingen voor wat betreft drank. - Verantwoordelijk voor de kassa`s en betalingen Dit alles zal in nauw toezicht van de leidinggevenden gebeuren.
Naar wie zijn wij op zoek?
Samenwerken Flexibiliteit Stressbestendigheid Omgaan met details Onafhankelijkheid Dienstverlenende houding Klantgerichtheid Inzicht in omgeving Sociabiliteit
Wat biedt het bedrijf?
Een aantrekkelijke vergoeding Een jong en hecht team Een fantastische werkomgeving
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf