Zest Curacao Enthousiaste horecatopper voor een stageplaats onder de palmbomen
Je bedient en zorgt voor de gast vanaf het moment van binnenkomst tot dat hij weer tevreden naar huis gaat. Belangrijkste verantwoordelijkheden en taken Algemeen: - Verantwoordelijk voor alle operationele processen, gerelateerd aan de bar, restaurant en strand. - Zorgdragen voor openen en sluiten van het bar, restaurant en strand gedeelte. - Verantwoordelijk voor ontvangst van de bestellingen voor wat betreft drank.
Naar wie zijn wij op zoek?
Samenwerken Flexibiliteit Stressbestendigheid Omgaan met details Onafhankelijkheid Dienstverlenende houding Klantgerichtheid Inzicht
Wat biedt het bedrijf?
Een aantrekkelijke vergoeding Een jong en hecht team Een fantastische werkomgeving
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers